Konferens med Dalco-koncernen i Nice

Konferens i Nice

Dalco-koncernen var i maj på konferens i Nice och arbetade med utvecklingsarbete inom varje bolag, även på koncernnivå. Med oss hade vi tränaren Simon Forslund från Bootcamps, som höll i ett träningspass varje morgon i centrala Nice.

I maj var Relatum på konferens med hela Dalco-koncernen i Nice tillsammans med Dalco KonsultDalco Redovisning och Lightronic. Fokus låg på att varje bolag skulle arbeta med internt utvecklingsarbete, vilket för oss på Relatum lämpade sig väl och till stor del gjordes tillsammans med vårt moderbolag Dalco Redovisning. Då vi arbetar en del hos kund är det mycket värdefullt att få sitta och konferera tillsammans. Vi arbetade med hur vi skall utveckla våra tjänster inom ekonomi, rådgivning och nätverk ytterligare.

Nedan finner ni ett antal bilder från koncernkonferensen med Dalco. Vi vill tacka alla medarbetare och andra inblandade för en givande konferens. Utöver konfererandet besökte vi Monte Carlo, Monaco och åt god mat. Varje morgon, samt en eftermiddag, höll Simon från Bootcamps i ett träningspass. Dalco-koncernen hade satt hälsa som det primära temat för konferensen i stort, vilket genomsyrade agendan.

Foto: Edvin Hellsing