KONTAKT

Välkommen att kontakta oss

Du är alltid varmt välkommen kontakta oss på Relatum. Du kan ringa oss på 010-70 80 490. Det går även bra att maila till marine.martirosyan [at] dalco.se eller via mailformuläret nedan. Du kan även fylla i detta frågeformulär och sedan posta det till vår postadress eller maila det till marine.martirosyan [at] dalco.se. Nedan finner du även kontaktuppgifter direkt till Marine Martirosyan, ansvarig för Relatum. Oavsett vilken väg du väljer att kontakta oss på kommer vi att se till att du får hjälp med dina frågor så snart som möjligt.

Marine Martirosyan, ansvarig Relatum
Mail: marine.martirosyan [at] dalco.se
Tel: 010-70 80 491

Besöksadress

Relatum AB
Hornsgatan 79
118 49 Stockholm

Postadress

Relatum AB
Hornsgatan 79
118 49 Stockholm

MEDARBETARE

Vi är Dalco Redovisning

Marine Martirosyan, Ansvarig

Per Lilja, Redovisningskonsult

Ola Lindberg, Ekonomichef Dalco

Ekonomie kandidatexamen i företagsekonomi, inriktning redovisning och finansiering, från Stockholms universitet. Arbetat som ekonomiansvarig sedan 2015, och är Ekonomiansvarig på Relatum sedan 2019. Innehar även en kandidatexamen i kemiteknik från State Engineering university of Armenia.

Examen från Ekonomprogrammet på Uppsala universitet med inriktning redovisning. Har arbetat som redovisningsekonom och redovisningskonsult på ett antal företag. Längst tid på Almi Företagspartner Stockholm AB. Arbetar sedan 2017 på Relatum med redovisning och deklarationer mm.

Utbildad IHM Controller som arbetat med ekonomi i över 30 år, däribland som ekonomichef i utländska koncernföretag, bland företagen kan nämnas Finnairs svenska dotterbolag. Även drivit egen redovisningsfirma. Chef hos Dalco Redovisning samt Ekonomichef för Dalco-koncernen sedan 2016.

Ally Asther, Redovisningskonsult

Henrijs Upats, Redovisningskonsult

Är du vår nästa medarbetare?

Diplomerad redovisningsekonom. Har arbetat på Dalco Redovisning sedan januari 2016 med såväl interna som externa kunder. Jobbar med redovisning, moms och fakturering. Flyttade upp till Stockholm från Skåne 2013. Innehar även en kandidatexamen i litteraturvetenskap från Lunds universitet.

Kandidatexamen i ekonomi från Lettlands universitet, även utbildad inom kreditbedömning och tillsyn. Arbetat med juridiska och finansiella tjänster, däribland för Justitieministeriet i Lettland som rådgivare åt statssekreteraren och som specialist hos Lettlands centralbanks kontrollavdelning.

Vi söker alltid erfarna redovisningsekonomer till Relatums kontor på Södermalm och till Dalco Redovisnings kontor i Rosersberg norr om Stockholm. Läs mer och ansök på Arbeta hos oss. Vi tar gärna emot din ansökan även om vi inte har en specifik tjänst utlyst. Välkommen till Relatum.